]]>

Arrangement

Se din karriere i nyt lys på Moesgaard

Vi besøger Moesgaard Museum og bruger vores fælles fortid til at lede efter svaret på din fremtid. Du får anledning til at zoome helt ind på din egen karriere og spørge dig selv, hvad der er eller skal være purpose i dit arbejdsliv.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Mennesker har til alle tider søgt efter mening og retning i en uoverskuelig verden. Det gælder også nu, hvor tvivl og usikkerhed om fremtiden synes større end før. For mange er corona-krisen blevet en anledning til at reflektere over liv og karriere. Samtidig giver udsigten til et meget langt arbejdsliv anledning til løbende at redefinere og redesigne sin karriere.

Moesgaard Museum er fuld af historier om kampe, omvæltninger, rivalisering, drømme, ofringer, skuffelser og sejre. Det samme er et moderne arbejdsliv - ikke mindst i tiden omkring et karriereskifte.

På dette nytænkende karrierearrangement på Moesgaard Museum bliver du sammen med en samtalepartner ledt rundt i udstillingerne ad en fastlagt rute. Undervejs er der stop på steder, hvor I bliver bedt om at dele svar på spørgsmål af almenmenneskelig og topaktuel karakter: Om værdier, mål, ressourcer, kompetencer og om, hvad du er parat til at ofre på vejen mod dine drømmes karrieremål.

Praktiske oplysninger

  • Medbring en personligt udvalgt sten, der repræsenterer det sted, du befinder dig i din karriere, og de udfordringer, muligheder og måske dilemmaer, du står i.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle