]]>

Arrangement

Samtale om sexisme

Kom til en samtale om sexisme og få indblik i de forskellige perspektiver og områder, hvor du kan blive berørt af sexisme.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Køn, kønsroller og sexisme er begreber, vi som unge og studerende ofte møder i både vores undervisning og dagligdag. Dertil har den tiltagende samfundsdebat i medierne om identitet og sexisme også i høj grad involveret og engageret de yngre generationer.

Men hvad ved vi egentlig om sexisme på universiteterne? Hvor godt kender vi udfordringerne som sexisme skaber i de miljøer, hvor vi færdes, eller hvor vi skal arbejde i fremtiden? Det er spørgsmål, vi vil forsøge at få svar på gennem en samtale mellem os studerende og et panel, der er sammensat af repræsentanter fra flere forskellige sektorer.

Vi ønsker at have en samtale, der kan oplyse om de mangefacetterede problemstillinger om sexisme, der eksisterer i samfundet, og dertil hvordan disse problemstillinger håndteres på tværs af sektorer. Dette kan forhåbentlig være med til at gøre os alle bedre i stand til at identificere og forholde os til møder med usunde kulturer eller uretfærdig forskelsbehandling i fremtiden.

Du kan møde kønsforsker Anette Borchorst, repræsentant for Everyday Sexism Project Rosa Jensen, byrådsmedlem Mathilde Bressum og institutleder ved Institut for Statskundskab Peter Munk Christiansen.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle