Kursus

Samskabelse med CoCreationCards

Du får en enkel metode til at skabe holdbare løsninger sammen med andre

Startdato og varighed

12. september 2018
1 dag

Tid og sted

09:00
København K

Pris

4.200 kr. ekskl. moms
Medlemmer

Hvem henvender kurset sig til?

Du har praktisk erfaring med procesfacilitering, men du ønsker at styrke din procesledelse med en effektiv og fleksibel metode til samskabelse. 
Du behøver ikke have kendskab til innovation. Metoden fungerer godt i projekter, som bruger Agile, Scrum eller Prince 2.
 

På kurset lærer du:

  • hvordan samskabelse virker som proces
  • hvordan du kan bruge principperne for CoCreationCards 
  • hvordan du styrer og faciliterer et samskabelsesforløb
  • hvad forskellen er på at samskabe en helt ny løsning og at få bidrag til en allerede udtænkt løsning
  • hvordan samskabelse passer ind i et innovationsforløb
  • hvordan du får tryghed i rollen som facilitator.

Kursets indhold

På blot én kursusdag lærer du at styre et samskabelsesforløb, uanset om det tager en formiddag eller et helt projektforløb. Med CoCreationCards får du en metode, der er let at lære og billig i drift. Og du kan bruge den til at facilitere alt fra få til 500 personer. På kurset når du et konkret resultat, du arbejder videre med bagefter.

Program

Hvorfor lære om co-creation?

Co-creation eller samskabelse vinder frem som en sikker vej til at finde nye og solide løsninger. Og med god grund. 20 øjne ser mere end to. Med samskabelse kan du lave nye strategier, involvere kunder, brugere eller borgere og lave detaljerede handlingsplaner på en måde, så alle oplever, at netop deres styrke og viden kommer i spil. 
Ingen udfordring er for stor eller for lille til samskabelse. Den er relevant til at få kunder inddraget i produktudviklingsfasen eller til at mobilisere samfundets ressourcer på tværs af offentlige, private og frivillige sektorer. Du kan fx inddrage brugere i at udvikle et nyt morgenmadsprodukt eller facilitere et team til at finde nye tværfaglige arbejdsmetoder – eller skabe bedre borgeroplevelser på hospitaler. Og du har sikkert selv en udfordring i tankerne. 

 

Hvem underviser?

Erik Micheelsen

Erik Micheelsen
Direktør for Innovation Embassy og Ekstern lektor på Erhvervsakademi Sjælland

Erik er oprindeligt astrofysiker fra UCL, men han har arbejdet med innovation de sidste 12 år, bl.a. som Technology Officer på Coloplast med ansvar for radikal innovation. Erik lavede i 2012 et landsdækkende samskabelsesforløb for at finde løsninger til højresvingsulykker i samarbejde med Metroxpress og TV 2’s Go’morgen Danmark. Erik underviser i Innovation Management.

Kursets form

Du vil opleve en tempofyldt dag med høj energi, hvor du kan forvente at blive provokeret og få ahaoplevelser og et helt nyt perspektiv på samskabelse og innovation. Efter kursusdagen får du en e-bog om CoCreationCards, og du bliver inviteret til et lukket forum for CoCreationCards-facilitatorer. Her deler vi viden og sparrer om cases, så der er god mulighed for at lære af hinanden. 

Pris og praktisk info

Typiske spørgsmål

Når du har fundet kurset, du vil tilmeldes, kan du enten klikke på tilmeldingsknappen eller sende en mail til den kursusansvarlige med dine kontakt- og faktureringsoplysninger.
Ja - alle vores kurser er åbne for såvel medlemmer af Djøf som ikke medlemmer, hvis ikke andet er angivet på det enkelte kursus.
Ja - forplejning er inkluderet i kursusprisen. Forplejningen vil oftest bestå af morgenbrød med kaffe/the, frokost samt eftermiddagskaffe/the med kage. Kurser med overnatning er inklusiv middag.
Vi beslutter 1 måned før start, om kurset gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Vi modtager dog tilmeldinger helt frem til kursusstart.

Afmeldingsfristen er en måned inden kursets start med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Der kan vederlagsfrit foretages afmelding inden afmeldingsfristens udløb. Ved senere afmelding, dog senest 14 dage før kursets start, opkræves et administrationsgebyr på 50 % af kursusafgiften.

Ved afmelding senere kan nedsættelse af kursusafgiften ikke påregnes. Pladsen kan dog vederlagsfrit overføres til en anden deltager fra samme virksomhed. Afmelding foretages på mail eller via Mit Djøf, hvis du er medlem.

Hvis du bliver syg, er du velkommen til at overlade pladsen til en anden deltager fra samme virksomhed uden beregning. Vi vil dog gerne have besked herom, så vi kan orientere underviser, kursussted m.m. 
Det vil fremgå i fakta-boksen på det enkelte kursus, hvis der er overnatning mellem kursusdagene. Hvis der ikke står noget, er der ikke overnatning inkluderet i prisen. Vi kan dog godt være behjælpelige med bestilling af overnatning, hvis du har brug for det. Kontakt den kursusansvarlige, hvis du ønsker hjælp med dette.

Der bliver sendt en velkomstmail med praktiske informationer om kurset 1-2 uger før kursusstart. På enkelte kurser vil der være forberedelse  - du vil i så fald blive orienteret i god tid

 

Cirka 1 måned før kursusstart fremsender vi faktura for din deltagelse på kurset. Har du brug for en faktura tidligere eller at få opdelt fakturaen i rater, kan det selvfølgelig godt lade sig gøre. Kontakt den kursusansvarlige og aftal nærmere.

Hos Djøfs Kurser og Uddannelser kan vi tilbyde dig helhedsorienteret rådgivning. Vores rådgivere er fagligt velfunderede med et stort kendskab til djøfernes kompetencer og arbejdsområder. De er bredt orienteret om det danske kursusmarked og har erfaring med rådgivning på alle niveauer. Med spidskompetencer inden for hvert deres felt, vil du altid blive matchet med den mest kompetente rådgiver.

Du kan enten skrive til os på kurseroguddannelser@djoef.dk eller ringe på tlf. 33 95 97 00.

Se alle