]]>

Arrangement

Sådan vælger du de bedste aktier

I samarbejde med Morten Bang inviterer vi til en aften i investeringens tegn. Der vil være fokus på fundamental analyse, og hvordan man lærer at udvælge de bedste aktier.

Online

Hvad handler webinaret om?

I forlængelse af vores arrangement 'Kom godt i gang med aktier' i efteråret, byder vi nu indenfor til en omgang fundamental analyse med oplægsholderen Morten Bang. Morten Bang er ung investor, uddannet cand.merc.aud. fra Syddansk Universitet og har blandt andet arbejdet som aktieanalytiker. Han er kendt for sin value-tilgang til aktieinvestering, og som en aktiv ejendomsinvestor i Odense.

Du vil få en generel introduktion til analyseformen og lære om value-investeringsstrategien - strategien - Morten selv bruger. Målet med webinaret er at lære dig om muligheder og risici, og give dig redskaberne til at komme i gang. Du vil blive introduceret for fundamental analyse, hvor Morten vil gennemgå udvalgte aktier. Du vil i den forbindelse lære mere omkring, hvad den fundamentale analyse bør indeholde, og hvordan du helt konkret udarbejder denne.

Gennem webinaret får du en grundlæggende indsigt i fundamental analyse og konkrete værktøjer til at udarbejde den. Derudover får du overblik over de relevante nøgletal og inspiration fra en erfaren aktieanalytiker.

Praktiske informationer

  • Mødet vil foregå via videotjenesten Zoom.
  • Du kan logge på via pc/tablet og mobil.
  • Vi starter altid med lydtjek 15 min. før.

 

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle