]]>

Arrangement

Sådan får din B2B-virksomhed succes med LinkedIn

LinkedIn er en særdeles stærk kanal for B2B-virksomheder. På dette webinar zoomer vi ind på en række konkrete tips og taktikker til at komme i gang med betalt annoncering.

Online

Hvad handler arrangementet om?

LinkedIn er den ultimative platform for B2B virksomheder. Her kan du målrette mod beslutningstagere mere specifikt end noget andet medie. 

Kom med på webinaret og få gode råd til, hvordan du som B2B-virksomhed kommer i gang med at annoncere på LinkedIn. 

Du bliver skarp på:

  • hvordan du bedst udnytter det store potentiale, som kanalen rummer i forhold til awareness-opbygning og lead-generering
  • hvordan du finder ud af, hvilke jobtitler, virksomhedsstørrelser og navne på top 25 virksomheder, som ser eller klikker mest på dine annoncer
  • hvordan du kan opbygge effektive kampagner gennem en række redskaber og taktikker.

Vi supplerer undervejs med konkrete case-eksempler, så du også får en fornemmelse af, hvordan tingene fungerer i praksis.

Mød Daniel Tonsen, founder og CEO af Elite Advertising, som er Danmarks førende LinkedIn-certificerede bureau. Elite Advertising hjælper både børsnoterede virksomheder, offentlige institutioner, startups og enkeltmandsvirksomheder med at øge deres forretning og markedsføring i Norden, UK, Tyskland og i USA.

Om Djøf Business Community 

Dette event er en del af Djøf Business Community. 

Djøf Business Community er er et mødested for iværksættere, selvstændige og dig der drømmer om at blive det. 

Kernen i vores koncept er gensidig sparring og feedback. Det er vores målsætning, at alle skal gå klogere hjem og have fået nye relationer efter at have deltaget i et event i Djøf Business Community.

Du er meget velkommen til at tilmelde en gæst og tage dem med til dette event. Det er gratis at deltage – også for ikke-medlemmer. De skal blot tilmelde sig.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle