]]>

Arrangement

Sådan leverer du på FN's verdensmål og tjener penge samtidig

Drømmer du om at udvikle en startup på ryggen af FN’s verdensmål? Så er dette møde med Den Sociale Kapitalfond noget for dig.

Hvad handler arrangementet om?

På mødet vil du møde Birgitte Frost Mathiesen, som er partner og direktør i Den Sociale Kapitalfond, og har stor erfaring i at rådgive og accelerere impact startups og kender mulighederne og begrænsningerne inden for impact investeringer.

Vi introducerer dig til, hvordan du kommer i gang med at opbygge en socialt ansvarlig virksomhed, særlig inden for verdensmål 8 og 17, som handler om at ’fremme anstændigt arbejde for alle’ og ’styrke globale partnerskab for bæredygtig udvikling’.

Derudover vil vi drøfte nogle af de væsentlige udfordringer ved at balancere dobbelt bundlinje og skabe vækst i omsætning og indtjening, samtidig med at man udvikler sig som socialansvarlig virksomhed. Birgitte Frost Mathiesen vil præsentere muligheder for at søge om optagelse i det nordiske acceleratorprogram Impact StartUp Nordic.

Om Djøf Business Community

Eventet er en del af Djøf Business Community. Djøf Business Community er er et mødested for iværksættere, selvstændige og dig, der drømmer om at blive det.

Kernen i vores koncept er gensidig sparring og feedback. Det er vores målsætning, at alle skal gå klogere hjem og have fået nye relationer efter at have deltaget i et event i Djøf Business Community.

Du er meget velkommen til at tage en gæst med til eventet. Det er gratis at deltage – også for ikke-medlemmer. 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Værter

CSE

Djøf Business Community


Se alle