]]>

Arrangement

Rundvisning på Christiansborg

Kom til en spændende aften, når Jan E. Jørgensen viser rundt på Christiansborg og fortæller om det at være folketingsmedlem (V) med advokatbaggrund.

Hvad handler arrangementet om?

Folketinget er Danmarks parlament, hvor al lovgivning i Danmark vedtages. Men hvordan er det egentlig at være medlem af Folketinget som advokat? Er man bedre klædt på til jobbet? Og hvilke fordele og ulemper er der ved at være advokat i lovgivningens højborg?

Disse spørgsmål og mange flere kan du få svar på, når Djøf Advokat helt ekstraordinært inviterer til champagnesmagning på Christiansborg i samarbejde med Jan E. Jørgensen, tidligere advokat og nu medlem af Folketinget for Venstre.

Denne aften vil Jan E. Jørgensen give os en rundvisning i de smukke lokaler på Christiansborg og fortælle om sine oplevelser som medlem af Folketinget med advokatbaggrund, inden aftenen sluttes af med en spændende champagnesmagning i Venstres grupperum, hvor vi skal smage en række spændende champagner, som præsenteres af SAJ Vine.

Vi tør godt love, at der venter deltagerne en helt særlig aften, når Djøf Advokat inviterer inden for på Christiansborg. 

Pris

Djøf Advokat yder et flot tilskud til arrangementet, og deltagerbetalingen er derfor kun 100 kr. pr. person. Beløbet skal betales kontant eller via MobilePay direkte på dagen.

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle