]]>

Arrangement

Rundt om stress

Hvad er årsagerne til stress, hvordan spotter vi og forebygger stress når vi går på arbejde? Forsker og arbejds- og organisationsspyskolog Eva Gemzøe Mikkelsen holder oplæg der gør os klogere på en sygdom der rammer for mange

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Alt for mange bliver syge af stress af at gå på arbejde, og ofte er der mere end en udløsende faktor.

Stress er noget andet og mere end blot at have travlt og endda at have for travlt i kortere eller længere perioder. Forsker og arbejds- og organisationspsykolog Eva Gemzøe Mikkelsen bruger en aften til at gøre os klogere på stress som fænomen og som sygdom.

Hun vil blandt andet gøre os klogere på hvad der bidrager til stress på arbejdspladsen. For eksempel manglende tid til og uklarhed om opgaver, følelsesmæssige krav, konflikter, forandringer eller samarbejdsproblemer. Vi får en beskrivelse af stressprocessen og mere viden om hvordan vi spotter stress og hvad vi som kolleger kan gøre for at hjælpe.

Fokus er denne aften mindre på de strukturelle årsager til stress og systemernes ansvar og mere et menneskeligt fokus.

Arrangementet er blevet til på idé fra Rene Larsen som er Djøf tillidsrepræsentant på en lokal arbejdsplads i Esbjerg. Rene ville gerne sætte fokus på stress og gøre en indsats for sine kollegers sundhed og trivsel i Esbjerg.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle