]]>

Arrangement

Retssikkerhed som karrierevej

Drømmer du om at gå en anden karrierevej end dine medstuderende? Djøf Advokat Akademiet inviterer til foredrag med tre kendte profiler.

Hvad handler arrangementet om?

Dette arrangement udbydes af Djøf Advokat Akademiet og er eksklusivt for jurastuderende på 6. semester og studerende på kandidatuddannelsen. Til arrangementet vil alle fremmødte blive bedt om at forevise dokumentation for medlemskab, uddannelse og semester.

Drømmer du om at gå en anden karrierevej end dine medstuderende, og kunne du tænke dig at få en større indsigt i, hvordan du for alvor kan gøre en forskel som advokat?

Djøf Advokat Akademiet inviterer til oplæg ved Nanna Gotfredsen, Knud Foldschack og Mads Krøger Pramming, der sætter rammerne for en aften med fokus på, hvordan en alternativ karrierevej som advokat kan se ud. 

Mads Krøger Pramming er advokat og tager i mange af sine sager kampen op mod myndighederne for borgerne, og selvom det kan være forbundet med store vanskeligheder, er han drevet af at gøre en forskel. Senest hjalp han de grønlandske børn med at få erstatning fra staten.

Nanna Gotfredsen er jurist og stifter af Gadejuristen, der i mere end 20 år har givet retshjælp til tusindvis af udsatte borgere, herunder fx stofbrugere, hjemløse og gadesexsælgere.

Knud Foldschack er advokat og har blandt andet repræsenteret fristaden Christiania, Ungdomshuset Jagtvej 69 og senest Syriensbørnene.

Hør dem fortælle om deres karrierevej og få et unikt indblik i nogle af deres spændende sager.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle