]]>

Arrangement

Reception - alumnenetværk for praktikanter i Bruxelles

Djøf Belgien inviterer de danske praktikanter og stagiaires i Bruxelles til reception i forbindelse med lanceringen af det nye 'Djøf Belgiens alumnenetværk for praktikanter i Bruxelles' med efterfølgende sommerafslutning.

Hvad handler arrangementet om?

Dagen markerer starten på ’Djøf Belgiens alumnenetværk for praktikanter i Bruxelles’. Formålet med alumnenetværket er at facilitere og fastholde kontakten mellem de studerende, når de forlader Belgien og Bruxelles.

Vores håb er, at praktikanternes oplevelser og erfaringer fra Bruxelles og ’EU-boblen’ kan leve videre via netværket, dels når de studerende fortsætter deres studie, men også senere i deres arbejdsliv.

Studerende, der har været praktikant eller stagiaire i og omkring Bruxelles, opnår således en helt særlig forståelse af politik og processer på EU-plan, der kan anvendes også lang tid efter Bruxelles, og praktikanttiden er tilendebragt.

Praktikanterne opfordres til at invitere deres danske netværk, herunder både andre praktikanter og stagiaires, men også kolleger i det hele taget. Dagen er således en oplagt mulighed for at netværke med danskere på kryds og tværs af det politiske landskab – hvem ved, måske finder du dine fremtidige kolleger et sted iblandt?

Emma Helbo, praktikantrepræsentant og bestyrelsesmedlem i Djøf Belgien, vil byde velkommen og holde en kort introduktion til det nye alumnenetværk.

Herefter vil Djøf Belgien være vært ved en reception.

Har du idéer til arrangementer, alumnenetværket kan holde, er du velkommen til at tage fat i Emma Helbo.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle