]]>

Arrangement

Røverhistorier med Peter Secher

Kom og vær' med til en spændende aften med vinsmagning og Peter Secher, der vil fortælle om at være selvstændig forsvarsadvokat.

Debat

Hvad handler arrangementet om?

Har du interesse for kriminalret, og følger du også med fra sidelinjen, når diverse kriminalsager bliver omtalt? Og synes du også en torsdag aften med vinsmagning i venners lag med en af Danmarks dygtigste forsvarsadvokater lyder spændende? Så skal du helt sikkert være med til dette kommende arrangement.

Denne gang byder vi jer velkommen i S’vineriets hyggelige omgivelser, hvor vi i løbet af aftenen skal smage lidt forskellige vine, mens vi har besøg af forsvarer Peter Secher, der vil fortælle om sin karriere og gode røverhistorier fra sin tid som forsvarer. Peter er ligeledes tidligere anklager, og kan også fortælle røverhistorier fra anklagebænken.

Hvis du ønsker at deltage på det både hyggelige og spændende arrangement, så skynd dig at tilmelde dig, da der er begrænset antal pladser og derfor hurtigt kan blive udsolgt. Vi glæder os til at se dig. I mellem oplæggene vil vi nyde lidt vinsmagning.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle