Kursus

Praktisk forandringsledelse

Skab forandringer hurtigere, og få dem forankret i organisationen

Startdato og varighed

03. oktober 2018
3 dage

Tid og sted

9:00
København Ø

Pris

17.100 kr. ekskl. moms
Medlemmer

Hvem henvender kurset sig til?

Du står over for eller midt i en forandringsproces, og du har brug for konkret sparring og input. 

Du kan være mellemleder, specialistleder, HR- eller projektleder, og du er involveret i at gennemføre forandringer i din organisation.
 

På kurset lærer du at:

  • se flere handlemuligheder, når du er involveret i forandringsprocesser
  • inddrage din organisation i at skabe forandringer, der holder 
  • identificere interessenterne og skabe følgeskab
  • håndtere modstand og vende den til ny motivation og energi
  • bruge kommunikation effektivt, så dine budskaber trænger igennem.
 

Kursets indhold

På kurset får du værktøjer og metoder til at planlægge og gennemføre forandringer. Kurset tager udgangspunkt i dit nuværende forandringsprojekt, et kommende forandringsprojekt eller en udfordring med at skabe forandring. Og du lærer af de andre deltageres projekter og problemstillinger.

Du får indblik i 6 essentielle indsatsområder, som giver dig mulighed for at øge din chance for succes med faktor 10. 

Program

Relevante Dokumenter

Hvem underviser?

Kursets form

Du arbejder gennem hele kurset med dit forandringsprojekt eller din konkrete udfordring, og kurset er derfor med til at skabe fremdrift. Dagene er intensive, og du møder ny viden og teori sammen med øvelser, gruppearbejde, erfaringsudveksling, diskussion og refleksion. 

De mange praktiske øvelser gør dig i stand til at gå direkte hjem og lede forandringer på en ny og
bedre måde.
 
Kurset bliver udbudt i samarbejde med CfL.

Pris og praktisk info

Typiske spørgmål

Når du har fundet kurset, du vil tilmeldes, kan du enten klikke på tilmeldingsknappen eller sende en mail til den kursusansvarlige med dine kontakt- og faktureringsoplysninger.
Ja - alle vores kurser er åbne for såvel medlemmer af Djøf som ikke medlemmer, hvis ikke andet er angivet på det enkelte kursus.
Ja - forplejning er inkluderet i kursusprisen. Forplejningen vil oftest bestå af morgenbrød med kaffe/the, frokost samt eftermiddagskaffe/the med kage. Kurser med overnatning er inklusiv middag.
Vi beslutter 1 måned før start, om kurset gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Vi modtager dog tilmeldinger helt frem til kursusstart.

Afmeldingsfristen er en måned inden kursets start med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Der kan vederlagsfrit foretages afmelding inden afmeldingsfristens udløb. Ved senere afmelding, dog senest 14 dage før kursets start, opkræves et administrationsgebyr på 50 % af kursusafgiften.

Ved afmelding senere kan nedsættelse af kursusafgiften ikke påregnes. Pladsen kan dog vederlagsfrit overføres til en anden deltager fra samme virksomhed. Afmelding foretages på mail eller via Mit Djøf, hvis du er medlem.

Hvis du bliver syg, er du velkommen til at overlade pladsen til en anden deltager fra samme virksomhed uden beregning. Vi vil dog gerne have besked herom, så vi kan orientere underviser, kursussted m.m. 
Det vil fremgå i fakta-boksen på det enkelte kursus, hvis der er overnatning mellem kursusdagene. Hvis der ikke står noget, er der ikke overnatning inkluderet i prisen. Vi kan dog godt være behjælpelige med bestilling af overnatning, hvis du har brug for det. Kontakt den kursusansvarlige, hvis du ønsker hjælp med dette.

Der bliver sendt en velkomstmail med praktiske informationer om kurset 1-2 uger før kursusstart. På enkelte kurser vil der være forberedelse  - du vil i så fald blive orienteret i god tid

 

Cirka 1 måned før kursusstart fremsender vi faktura for din deltagelse på kurset. Har du brug for en faktura tidligere eller at få opdelt fakturaen i rater, kan det selvfølgelig godt lade sig gøre. Kontakt den kursusansvarlige og aftal nærmere.

Hos Djøfs Kurser og Uddannelser kan vi tilbyde dig helhedsorienteret rådgivning. Vores rådgivere er fagligt velfunderede med et stort kendskab til djøfernes kompetencer og arbejdsområder. De er bredt orienteret om det danske kursusmarked og har erfaring med rådgivning på alle niveauer. Med spidskompetencer inden for hvert deres felt, vil du altid blive matchet med den mest kompetente rådgiver.

Du kan enten skrive til os på kurseroguddannelser@djoef.dk eller ringe på tlf. 33 95 97 00.

Se alle