]]>

Arrangement

Præsidentvalget 2020 - er du klar?

Er du interesseret i eventuelle konsekvenser, hvis Trump bliver genvalgt og hvordan forholdet mellem EU og USA bliver påvirket? Eller bare interesseret i at vide nærmere om kandidaternes politiske kommunikation.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Trump vs. Biden. Vil du gerne blive klogere på, hvad der egentlig er på spil ved det amerikanske præsidentvalg og hvilke emner, der er oppe i netop denne valgkamp? Kom til en aften med fokus på den politisk kommunikation og retorik, der er blevet brugt i valgkampen og hvilke konsekvenser et genvalg af præsident Trump har forholdet mellem Europa og USA.

Til at gøre os klogere på aftenens tema, får vi besøg af Klaas Dykmann, der er lektor på Institut for Samfundsvidenskab og Erhverv. Klaas vil kigge lidt ind i krystalkuglen og fortælle os, hvad der venter verden, hvis Trump bliver genvalgt med et dansk/europæisk perspektiv.

Sine Nørholm Just er professor ved Institut for Kommunikation og Humanistisk Videnskab og ved en masse om retorik og populisme og vil derfor kunne komme med en kvalificeret analyse af de politiske budskaber, der har været oppe i valgkampen.

Kom til en aften i Studenterhuset i Købmagergade i København, hvor du med sikkerhed vil blive klogere på det amerikanske præsidentvalg.

Hvad med coronavirus?

Du kan være tryg ved, at vi følger alle retningslinjer for at forhindre smitte med ny coronavirus ved vores arrangementer.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle