Kursus

Politisk kommunikation og strategi

Påvirk dagsordener med politisk kommunikation.

Startdato og varighed

13. november 2018
2 dage

Tid og sted

09:00
København V

Pris

10.200 kr. ekskl. moms
Medlemmer

Hvem henvender kurset sig til?

Du vil sætte netop din sag på den politiske dagsorden og sikre, at debatten ikke løber af sporet. 
Du arbejder som embedsmand, og du vil gerne blive bedre til at forstå og påvirke den politiske dagsorden.

På kurset får du:

  • En introduktion til de specifikke spilleregler, der gælder i samspillet mellem medier, politikere, embedsmænd og organisationer
  • Konkrete værktøjer og metoder til at bruge kommunikation strategisk i den politiske proces
  • En større forståelse for, hvilken rolle medierne spiller i den politiske proces
  • En mere forfinet metodik til at påvirke og sætte den politiske dagsorden
  • Et større kendskab til, hvordan du varetager politiske interesser.

Kursets indhold

Kurset klæder dig på til at arbejde strategisk med politisk kommunikation, og du får et bedre afsæt for at agere i en politisk styret virkelighed. Du får konkret viden og redskaber til at påvirke den politiske dagsorden, fx gennem pressen og sociale medier. Du lærer metoder til at nå de politiske mål, din organisation har sat sig, og hvordan du arbejder med spin og framing på en saglig og lødig måde. 

Program

Hvem underviser?

Kirstine Lauridsen

Kirstine Lauridsen
Direktør og kommunikationsrådgiver, Operate A/S

Kirstine er cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet. Hun har i flere år arbejdet med politisk interessevaretagelse, rådgivning og kommunikation på sundhedsområdet, bl.a. i Sundhedsministeriet, en interesseorganisation og i Dansk Sygeplejeråd.
Anthon A. Nødskov

Anthon A. Nødskov
Kommunikations- og public affairs-rådgiver, Operate A/S

Anthon er cand.scient.pol. fra Københavns Universitet. Han arbejder som projektleder med strategiske public affairs-indsatser og landsdækkende politiske kampagner på tværs af platforme og kanaler. Han har tidligere erfaring fra Undervisningsministeriet og politisk kampagnearbejde.

Kursets form

Undervisningen veksler mellem oplæg og øvelser. Alle emner tager udgangspunkt i aktuelle cases.

Pris og praktisk info

Typiske spørgsmål

Når du har fundet kurset, du vil tilmeldes, kan du enten klikke på tilmeldingsknappen eller sende en mail til den kursusansvarlige med dine kontakt- og faktureringsoplysninger.
Ja - alle vores kurser er åbne for såvel medlemmer af Djøf som ikke medlemmer, hvis ikke andet er angivet på det enkelte kursus.
Ja - forplejning er inkluderet i kursusprisen. Forplejningen vil oftest bestå af morgenbrød med kaffe/the, frokost samt eftermiddagskaffe/the med kage. Kurser med overnatning er inklusiv middag.
Vi beslutter 1 måned før start, om kurset gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Vi modtager dog tilmeldinger helt frem til kursusstart.

Afmeldingsfristen er en måned inden kursets start med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Der kan vederlagsfrit foretages afmelding inden afmeldingsfristens udløb. Ved senere afmelding, dog senest 14 dage før kursets start, opkræves et administrationsgebyr på 50 % af kursusafgiften.

Ved afmelding senere kan nedsættelse af kursusafgiften ikke påregnes. Pladsen kan dog vederlagsfrit overføres til en anden deltager fra samme virksomhed. Afmelding foretages på mail eller via Mit Djøf, hvis du er medlem.

Hvis du bliver syg, er du velkommen til at overlade pladsen til en anden deltager fra samme virksomhed uden beregning. Vi vil dog gerne have besked herom, så vi kan orientere underviser, kursussted m.m. 
Det vil fremgå i fakta-boksen på det enkelte kursus, hvis der er overnatning mellem kursusdagene. Hvis der ikke står noget, er der ikke overnatning inkluderet i prisen. Vi kan dog godt være behjælpelige med bestilling af overnatning, hvis du har brug for det. Kontakt den kursusansvarlige, hvis du ønsker hjælp med dette.

Der bliver sendt en velkomstmail med praktiske informationer om kurset 1-2 uger før kursusstart. På enkelte kurser vil der være forberedelse  - du vil i så fald blive orienteret i god tid

 

Cirka 1 måned før kursusstart fremsender vi faktura for din deltagelse på kurset. Har du brug for en faktura tidligere eller at få opdelt fakturaen i rater, kan det selvfølgelig godt lade sig gøre. Kontakt den kursusansvarlige og aftal nærmere.

Hos Djøfs Kurser og Uddannelser kan vi tilbyde dig helhedsorienteret rådgivning. Vores rådgivere er fagligt velfunderede med et stort kendskab til djøfernes kompetencer og arbejdsområder. De er bredt orienteret om det danske kursusmarked og har erfaring med rådgivning på alle niveauer. Med spidskompetencer inden for hvert deres felt, vil du altid blive matchet med den mest kompetente rådgiver.

Du kan enten skrive til os på kurseroguddannelser@djoef.dk eller ringe på tlf. 33 95 97 00.

Se alle