]]>

Arrangement

Politik i praksis med Bjarne Corydon

Hvordan er det egentligt at lave politik i praksis? Hvilken konkurrence opstår der i denne forbindelse mellem partierne, og hvordan håndteres denne konkurrence bedst muligt? Disse spørgsmål vil blive stillet tidligere finansminister Bjarne Corydon af Rune Stubager og Christoffer Green-Pedersen.

Debat

Hvad handler arrangementet om?

Hvordan er det egentligt at lave politik i praksis? Hvilken konkurrence opstår der i denne forbindelse mellem partierne, og hvordan håndteres denne konkurrence bedst muligt? Blandt andre vil disse spørgsmål, med et teoretisk perspektiv, blive stillet til tidligere finansminister Bjarne Corydon.

Interviewerne ved dette arrangement vil bestå af Rune Stubager som blandt andet forsker i vælgeradfærd og Christoffer Green-Pedersen, som forsker i partikonkurrence.

Udover overstående vil det blive diskuteret og vurderet, hvordan den politiske situation i landet har udviklet sig som den har, samt hvilke konsekvenser denne udvikling muligvis vil få. Løbende vil der blive trukket paralleller til tidligere politiske hændelser, som fx. valgkampen i 2011 og S-SF-R regeringen, hvor især den omtalte partikonkurrence vil være i fokus.

Hvis dette lyder spændene så tøv ikke, men kom til Politologisk Perspektivs arrangement d. 24. oktober i Aulaen kl. 14.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle