]]>

Arrangement

Politiets forebyggende arbejde

Kom med, når Dansk Kriminalistforening sætter fokus på politiets forebyggende arbejde.

Hvad handler arrangementet om?

Med et øget fokus på forebyggelse af kriminalitet bliver vigtigheden af at samarbejde på tværs af sektorer også tydeliggjort og kan være afgørende for, at en indsats lykkes.

Først kan du høre et oplæg fra en repræsentant fra Rigspolitiet, som giver indblik i, hvilke rammer der er for politiets forebyggende arbejde både på generelt plan, men også lokalt i politikredsene. Hvad er principperne bag god forebyggelse af kriminalitet, og hvilke arbejdsmetoder anvendes der? Helt konkret har Danmark udviklet en metode til forebyggelse af radikalisering og ekstremisme, som resten af verden har skævet til.

Efterfølgende kan du høre oplæg fra en ansat i Københavns Politi, som vil gå i dybden med, hvad politiets forebyggende arbejde er i praksis. Med særligt fokus på 'Den Danske Model' også kaldt 'Infohus Modellen', og hvordan det tværsektorielle myndighedssamarbejde foregår.

Du vil få mulighed for at høre om arbejdet med sager, fra en bekymring modtages i systemet til dens videre behandling hos de relevante myndigheder.

Som altid vil vi slutte af med en halv times diskussion, hvor der er mulighed for at få besvaret spørgsmål og uddybet oplæggene.

Her kan du kan læse mere om Dansk Kriminalistforening.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle