]]>

Arrangement

Political Science Case Challenge

Vær med til at løse samfundets fremtidige problemstillinger på arrangementet og få muligheden for at stifte bekendtskab med erhvervslivet og vinde 10.000 kroner

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Political Science Case Challenge er en årlig case competition rettet mod samfundsvidenskabelige studerende. PSCC ønsker at bygge bro mellem studiet og karrieren og skabe opmærksomhed om de studerendes muligheder i både den private og offentlige sektor. Arrangementet løber over to dage, og her får deltagerne redskaber til at løse komplekse problemstillinger og lærer nye præsentationsteknikker.

Arrangementet er relevant for dig, der ønsker at prøve dig selv og dine akademiske kompetencer af på virkelighedens udfordringer. I hold får deltagerne en case fra et ministerium eller en halvoffentlig virksomhed, som de skal løse og præsentere for konsulenthuset Epinion og case-virksomheden. Tre finalehold får muligheden for at præsentere deres løsning for at dommerpanel. Vinderholdet får 10.000 kr.

Political Science Case Challenge er både et fagligt og et socialt arrangement, og derfor afsluttes det med en middag og festlig reception på en særlig finale-venue.

Sådan tilmelder du dig

Det er muligt at tilmelde sig i grupper på 3-5 studerende. Få mere viden om arrangementet på facebookbegivenheden

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle