]]>

Arrangement

Peter Secher - virket som forsvarer

Hvordan kan man forsvare en potentiel kriminel? Djøf Netværk Odense afholder arrangement om virket som forsvarsadvokat. Du har muligheden for at komme helt tæt på forsvareren, og tidligere anklager, Peter Secher. Han er også kendt som Danmarks nye rockeradvokat. Han vil fortælle om virket som forsvarer og de etiske dilemmaer, der følger med jobbet.

Hvad handler arrangementet om?

Hvordan kan man forsvare en potentiel kriminel? Djøf Netværk Odense afholder arrangement om virket som forsvarsadvokat, hvor du har muligheden for at komme helt tæt på forsvareren, og den tidligere anklager, Peter Secher, også kendt som Danmarks nye rockeradvokat. Han vil fortælle om virket som forsvarer og de etiske dilemmaer, der følger med jobbet. 

Arrangementets formål er at skabe en bredere forståelse af det danske retssystem, herunder det princip, at alle har ret til et forsvar. Arrangementet skal være med til at be- eller afkræfte nogle af de stereotyper mange har til virket. Samtidig er det også med til at give de jurastuderende et indblik i, hvad der ligger i at vælge karrierevejen som forsvarer.

Arrangementet vil foregå i hyggelige rammer på studenterhuset i Odense. Der vil være sandwich og kaffe til alle deltagere. Så tag med Djøf Netværk Odense til et hyggeligt arrangement, og bliv klogere på virket som forsvarsadvokat.

Program

Kl. 19.00 Velkomst
Kl. 19.05 Peter Secher holder oplæg
Kl. 20.00 Pause 
Kl. 20.20 Peter Secher fortsætter sit oplæg
Kl. 21.15 Afrunding med mulighed for spørgsmål.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle