]]>

Arrangement

Pensionistforeningens årsmøde 2021

Pensionistforeningen inviterer til årsmøde, hvor du i Bethesda kan høre oplæg ved MF og forhenværende minister, Marianne Jelved og administrerende direktør hos P+, Søren Kolbye Sørensen og efterfølgende netværke over en bid mad i Djøf.

Debat

Hvad handler arrangementet om?

Formand for Djøfs Pensionistforening Ninna Würtzen byder velkommen til årsmødet, hvorefter du først kan høre MF og forhenværende minister Marianne Jelveds foredrag ’Folketingets arbejdsformer er under forandring’.

Marianne Jelved vil på baggrund af sin erfaring som lærer, mangeårigt medlem af Folketinget og minister i flere regeringer sætte fokus på de forandringer, der er sket gennem de seneste årtier i måden at være politiker og regering på og dermed på Folketingets arbejdsformer og de mulige konsekvenser for folkestyret.

Herefter får administrerende direktør Søren Kolbye Sørensen ordet for at holde foredraget ’Hvad sker der med min pension i P+ - bliver den reguleret?’. Søren Kolbye Sørensen vil fortælle om regulering af pensionerne - og hvorfor en del af pensionerne må forventes at falde i de kommende år.

Efter oplæggene bliver der mulighed for at stille nogle få, korte spørgsmål til talerne.

Ovenstående del af årsmødet foregår i Bethesda.

Kl. ca. 18.30 går vi i samlet flok til Djøf, Gothersgade 133, 1123 København K, hvor der vil være mulighed for at netværke og få noget at spise og drikke.

Vi gør opmærksom på, at årsmødet bliver streamet. Du kan derfor også følge ’Pensionistforeningens årsmøde online’ hjemmefra.

Hvad med coronavirus?

Du kan være tryg ved, at vi følger alle retningslinjer for at forhindre smitte med ny coronavirus ved vores arrangementer.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle