]]>

Arrangement

Pensionistbesøg på Kongernes Jelling

Besøg på museet Kongernes Jelling, hvor der vil være rundvisning på monumentområdet og oplæg om AC'ernes rolle ved opbygningen og driften af museet.

Hvad handler arrangementet om?

Der er arrangeret besøg på museet Kongernes Jelling, hvor der vil være rundvisning på monumentområdet, mulighed for at gå på opdagelse på egen hånd i oplevelsescentret og oplæg om AC'ernes rolle ved opbygningen og driften af museet.

Oplevelsescentret byder på en unik og supermoderne digital sanseoplevelse, der handler om vikingernes liv og levned. Der kan røres og gyses, når vikingernes liv folder sig ud med alt fra bier til drager. En rejse fra fortællinger om livet som viking og kriger til rejsen til Valhal samt overgangen til kristendommen.

Arrangementet sluttes af med frokost for egen regning og lille møde blandt de fremmødte pensionister, hvor der skal drøftes kommende arrangementer over en kop kaffe og kage, hvor Djøf er vært.

Program

Kl 10.00 Rundvisning ude på monumentområdet. Rundvisning starter præcis ved hovedindgangen, så kom i god tid.

Kl 10.45 På egen hånd i oplevelsescentret

Kl 11.30 Oplæg ved en ACmedarbejder ved museet

Kl 12.30 Frokost efterfulgt af møde og kaffe/te i salen

Oplysningsforpligtelser og samtykke

Når du tilmelder dig et arrangement hos Djøf, har vi brug for nogle oplysninger om dig. Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med lovgivningen. Læs mere i Djøfs Privatlivspolitik her.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle