]]>

Arrangement

Peer-2-Peer: Facebookannoncering

Kom og få geniale insidertips til, hvordan du arbejder med Facebookannoncering som kommunikationsstuderende og kommunikatør.

Hvad handler arrangementet om?

Måske kan du nikke genkendende til følgende scenarie: Du sidder og scroller gennem stillingsopslag og mødes af forskellige krav eller forhåbninger til drømmekandidaten. Det kunne fx være, at der søges en kandidat, som 'har et indgående kendskab til sociale medier som led i markedsføringen' eller en kandidat, som 'står og tripper efter at arbejde strategisk og professionelt med sociale medier' og det klassiske eksempel med en kandidat, som er 'visionær og innovativ omkring brugen af sociale medier'.

Et kendskab til mulighederne for markedsføring på sociale medier er blevet svært at komme udenom, når du søger en stilling i kommunikationsbranchen. Men hvad forventes der egentlig af dig? Et godt udgangspunkt er et kendskab til hvordan Facebookannoncering virker, og hvad Facebook tilbyder, når man bruger det som markedsføringskanal. Kom med til dette peer-to-peer arrangement, hvor Louise og Anders fra GroupM/Mindshare vil give dig alle deres insidertips om Facebookannoncering. Det er ikke et must, men hvis du har mulighed for, at have adgang til en annoncekonto, så vil det gøre aftenen meget sjovere ;-) Medbring din computer, (annoncekonto) og godt humør, så klarer vi resten!

 

 

 

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle