]]>

Arrangement

Er Danmark et godt sted at leve og bo?

Hvad siger udenlandske diplomater om at leve blandt danskerne?

Debat

Hvad handler arrangementet om?

I samarbejde med organisationen 'Danes Worldwide' inviterer Djøf til dialog og debat om kulturmødet mellem udenlandske diplomater og det officielle Danmark. Vi danskere opfatter os selv som åbne, imødekommende og globale, men er Danmark et åbent og lettilgængeligt smørhul for udlændinge og hjemvendte udlandsdanskere?

Vi møder dem ikke særlig ofte, men de arbejder hver dag på at udbygge relationerne mellem Danmark og de lande, de kommer fra. De udenlandske diplomater i Danmark lever nogle gange i en afsondret verden. De har svært ved at få de møder og kontakter, de har brug for i deres arbejde, og ofte er de mere eller mindre frivilligt afskåret fra at få et grundigt kendskab til Danmark og danskerne. Dette er ikke hensigtsmæssigt, hverken for Danmark eller for de lande, der har valgt at udsende diplomater til netop Danmark.

Mød forsker Martin Marcussen, tidligere ambassadør Svend Roed Nielsen og tidligere minister Bertel Haarder, som er moderator på arrangementet, og generalsekretær Anne Marie Dalgaard fra organisationen 'Danes Worldvide'.

Arrangementet er tilrettelagt med udgangspunkt i bogen 'På mission i Danmark' skrevet af Martin Marcussen. Bogen 'På Mission i Danmark' kan købes hos Djøf Forlag

Glæd dig til et spændende arrangement, hvor du også bliver introduceret til 'Danes Worldwide' ved generalsekretær Anne Marie Dalgaard.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle