]]>

Arrangement

På den anden side af uni

Er du én af dem, der bekymrer dig om, hvordan du får dit første job? Vi, i Djøf Studerende Nord, har inviteret tre tidligere AAU studerende til at fortælle om deres vej til deres første job. Derudover vil en headhunter præsentere værktøjer, der er relevante i forbindelse med jobsøgningen.

Hvad handler arrangementet om?

Er du én af dem, der bekymrer dig om, hvordan du får dit første job? Hvordan gør du dig attraktiv på arbejdsmarkedet? Kræver det virkelig fem års erfaring fra et studierelevant arbejde? Gør frivillig arbejde en forskel? Eller handler det bare om at få de bedste karakterer? Få svaret til arrangementet 'På Den Anden Side af Uni', hvor Djøf Studerende Nord byder på vin og tapas i hyggelige omgivelser på D’Wine.

Formålet med arrangementet er at give indblik i, hvordan tre tidligere studerende fra AAU med tværfaglige baggrunde har fået deres første job som dimittender. Disse tre forskellige baggrunde vil give deltagerne et indblik i forskellige måder at få sit første job efter uni, og hvad der har haft betydning i forbindelse med deres ansættelse. Derudover vil headhunter Torben Abildgaard give en præsentation af forskellige værktøjer, der er relevante i forbindelse med jobsøgningen efter endt studie samt give gode råd. Til slut vil der være mulighed for at stille spørgsmål samt at netværke. 

Program

Kl. 18.00 Velkomst og præsentation af aftenens program
Kl. 18.05 Tre tidligere studerende fra AAU fortæller om deres vej til det første job
Kl. 19.05 Spørgsmål
Kl. 19.15 Pause
Kl. 19.45 Oplæg ved headhunter Torben Abildgaard
Kl. 20.45 Spørgsmål og networking
Kl. 21.00 Tak for i dag

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle