]]>

Arrangement

Overvejer du ledelsesvejen?

Går du efter mere ledelse, indflydelse og ansvar? I en række korte møder får du sparring omkring dine overvejelser, fra erfarne ledere.

Hvad handler arrangementet om?

Er du i job og har mellem 3-10 års erhvervserfaring og kunne du tænke dig at gå mere efter ledelse, indflydelse og ansvar? På dette event bliver du matchet med 2-3 erfarne ledere, som alle er frivillige mentorer i Djøf, så du kan finde ud af, om du skal gå ledelsesvejen. En ledermentor kan give dig sparring på dine tanker om at gå fra medarbejder til leder, og hvad der kan bringe dig tættere på en afklaring af, om ledelsesvejen skal være din fremadrettede karrierevej.

En mentor kan give dig:

  • et fortroligt samtalerum
  • støtte til at afklare og forfølge dine lederambitioner
  • forskellige perspektiver på, hvad ledelse indebærer
  • sparring og feedback på dilemmaer på din vej mod lederrollen.

Djøf tilbyder også Netværk for dig der vil være leder.

Til arrangementet møder du 2-3 ledermentorer i korte møder á 20 minutters varighed. Efter arrangementet indsamler vi dine ønsker til at mødes med en eller flere mentorer, og sætter et match op i regi af ordningen 'På vej mod ledelse'. Efter eventet tilmelder du dig ordningen og fortæller os, hvilken mentor du eventuelt ønsker at møde igen. Det giver dig muligheden for at få et længere kaffemøde med den ledermentor, du ønsker at fortsætte samtalen med.

Efter de korte mentormøder er der mulighed for uformelt netværk, og vi byder på en 2-retters menu.

Vi gør venligt opmærksom på, at vi i tilfælde af overtegning tildeler pladser til målgruppen for arrangementet først. Målgruppen fremgår af arrangementssiden.

Hvad med coronavirus?

Du kan være tryg ved, at vi følger alle retningslinjer for at forhindre smitte med ny coronavirus ved vores arrangementer.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle