]]>

Arrangement

Oplev bunkere og smag råvarer på Fanø

Tag med på cykeltur til Fanø, hvor vi skal høre om historien bag Fanøs bunkere og ind i flere af dem, inden vi besøger Rudbecks Ost og Deli. Efter et oplæg om virksomheden spiser vi en lækker frokost med lokale råvarer.

Hvad handler arrangementet om?

Kom med til et sommerarrangement på Fanø, hvor vi tager cyklerne med og nyder den skønne natur, oplever en af de spændende seværdigheder og smager på øens råvarer.

Vi mødes på Esbjerg Havn og tager sammen færgen til Fanø. Derfra cykler vi 1,7 kilometer til en kanonstilling nord for Nordby. Her skal vi have en spændende guidet bunkertur, hvor vi hører om bunkernes formål under 2. verdenskrig, Atlantvolden og om livet på øen under krigen. Der vil være mulighed for at komme ind i flere af bunkerne. Rundvisningen vil tage cirka halvanden time.

Efter rundvisningen cykler vi knap 2,5 km til Rudbecks Ost & Deli, som specialiserer sig i at bruge lokale råvarer fra Nationalpark Vadehavet til at producere lokale produkter og mad i deres restaurant. På Rudbecks skal vi høre et oplæg på cirka 30 minutter om, hvordan det er at være forretningsdrivende på Fanø og bruge vadehavet som grønthave. Efter oplægget spiser vi frokost på Rudbecks. Maden er inkluderet i arrangementet, mens drikkevarer er for egen regning.

Efter frokosten slutter arrangementet, men du vælger selv, om du vil tage tilbage til Esbjerg med det samme eller blive og opleve mere sommerstemning på øen.

Husk, at det danske sommervejr er lunefuldt, så tjek vejrudsigten inden afgang. Og bemærk, at frokosten først bliver serveret kl. 13.30.

Program

Kl. 10.15 Vi mødes i Esbjerg ved Fanøfærgen og tager færgen fra Esbjerg kl. 10.30

Kl. 10.45 Vi cykler samlet fra Fanøfærgen på Fanø til kanonstillingen

Kl. 11.00 Rundvisning i kanonstillingen nord for Nordby

Kl. 12.30 Afgang mod Rudbecks Ost og Deli

Kl. 13.00 Oplæg om virksomheden Rudbecks Ost og Deli og om at bruge vadehavet som grønthave  

Kl. 13.30 Frokost med lokale råvarer

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle