]]>

Arrangement

Informationsmøde om de nye chefaftaler på uddannelsesområdet

Information om de nye chefaftaler på uddannelsesområdet.

Introduktion

Hvad handler arrangementet om?

Ved OK18 blev der opnået enighed om en omfattende reform af løn- og ansættelsesvilkårene for chefer og ledere, der ansættes på professionshøjskoler, erhvervsakademier og ungdomsuddannelsesinstitutioner.

De nye vilkår gælder direkte for nyansættelser efter 1. januar 2019, men aftalerne kan også få betydning for dig, som allerede er ansat, da det er muligt at overgå til de nye regler, hvis du bliver enig med din arbejdsgiver om det. 

De nye chefaftaler skaber helt nye rammer for løn- og ansættelsesvilkårene, bl.a. en helt ny måde at tænke lønforhandling på, nye forhold om pension og der etableres muligheder for fratrædelsespakker. 

På erhvervsskole- og erhvervsakademiområdet får Djøf nu også forhandlingsret. 

Vi inviterer derfor til informationsmøder rundt i landet for at fortælle om de nye chefaftaler. På informationsmøderne gennemgår vi de nye løn- og ansættelsesvilkår og der vil være mulighed for at stille spørgsmål omkring de nye chefaftaler. Vi kommer også med vores vurderingen af det videre forløb i relation til, hvordan implementeringen af de nye aftaler kommer til at foregå. 

Vi løfter endvidere sløret for Djøfs helt nye site, som er specielt målrettet dig, som chef eller leder i undervisnings- og uddannelsessektoren. 

Vi har lagt informationsmøder i Aalborg, Holstebro, Aarhus, Kolding, Odense, Næstved, Roskilde og København frem mod sommerferien.

Du er mere velkommen til at tage en chef- eller lederkollega med, som ikke er medlem af Djøf – aftalerne dækker på tværs af organisationer. 

Djøf er vært ved en kop kaffe. 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Værter

Se alle