]]>

Arrangement

Ny på aktiemarkedet

Arrangementet sætter fokus på en række spørgsmål, som nye investorer kan have. Til arrangementet vil der ikke være konkrete råd til, hvilke aktier du bør købe, da aktiemarkedet ændrer sig hele tiden. Derimod får du gode råd til, hvad du bør overveje, når du investerer.

Hvad handler arrangementet om?

Er du også træt af, at dine hårdt tjente penge fra studiejobbet står på en bankkonto og samler støv, mens inflationen langsomt æder dem op? Så er investering i aktier måske noget for dig. Vi inviterer til et investeringsarrangement for begyndere.

Arrangementet henvender sig til dig, der gerne vil i gang med at investere. Om du er helt ny på området og aldrig har prøvet at købe en aktie før, eller du har lidt kendskab til det og gerne vil vide mere, så er vores investeringsarrangement helt sikkert noget for dig.

Mange tror, at aktieinvesteringer kun er forbeholdt de mest velhavende i samfundet og gamle gråhårede mænd, men sådan forholder det sig faktisk slet ikke. Warren Buffet startede selv med at købe sine første aktier i en alder af blot 11 år, hvor han fik sin far til at købe tre aktier til en værdi af 40 dollars for ham, som var alle hans lommepenge.

I dag anses Warren Buffet for at være den mest kompetente aktieinvestorer og mangemillionær. Så husk, det er aldrig for tidligt at komme i gang med at investere, og det kan gøres for relativt få midler, også selv om du er på SU og både skal betale husleje og have mad på bordet.

Vi får besøg af Sarah Ophelia Møss som er community builder, eventmager, privat investor og sociolog. Hendes dage går med at drive Danmarks største investerings-community for kvinder 'Moneypenny - Kvinder som investerer' og virksomheden My Money Invest, hvor igennem hun underviser i investering for begyndere på baggrund af hendes egne erfaringer som investor. Hun vil tage dig med ud på en rejse gennem investeringsverdenen og introducere dig for de mest basale begreber i forhold til aktieinvesteringer. 

Program

Kl. 17.00 Velkomst ved Djøf
Kl. 17.10 Første del af oplæg ved Sarah
Kl. 18.00 Pause
Kl. 18.15 Anden del af oplæg ved Sarah
Kl. 19.00 Farvel og tak

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle