]]>

Arrangement

Ny eller garvet i Paris?

Djøf Paris inviterer til netværksarrangement for dig som akademiker, der lige er landet i Paris som studerende, praktikant, i job eller jobsøgende - og for dig, der allerede er etableret i byen.

Debat

Hvad handler arrangementet om?

Det er fantastisk, at vi kan mødes fysisk igen.

Hvad enten du er ny eller garvet i Paris, får du mulighed for at møde andre akademikere til en aften med tale, live musik og netværk.

  • Djøf Paris’ netværksansvarlige og journalist, Dyveke Vestergaard Johansen, fortæller om Frankrig nu og giver et perspektiv frem til præsidentvalget i foråret 2022. Dyveke Vestergaard Johansen vil også fortælle om netværkets aktiviteter og mulighederne for at blive frivillig. 
  • Hvad tager jeg med videre af positive erfaringer i mit arbejdsliv efter lockdown og hjemmearbejde? Det spørgsmål taler vi om i mindre netværksgrupper.
  • Aftenen byder også på live musik.   

Vi sørger for lidt at spise og drikke i løbet af aftenen - og glæder os til at gense mange af netværkets 'gamle' medlemmer og byde velkommen til nye.

Vi følger de franske myndigheders Covid-19-anbefalinger, og alle deltagere skal derfor fremvise coronapas (det vil sige enten være vaccineret eller have en gyldig, negativ Covid-19-test).

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle