]]>

Netværk

Netværk for eventmagere

Bliv en del af et eksklusivt fællesskab med studerende, der, ligesom dig, brænder for at lave events for andre studerende.

Hvem kan deltage?

Netværket er for ambitiøse studerende, som har interesse for projektledelse og planlægning af events. Du kan se mening i at sparre med andre unge, ambitiøse djøfere, der deler dine interesser.  

Netværket samler studerende på tværs af uddannelser og universiteter på Sjælland og er kun for medlemmer af Djøf Studerende.

På netværket får du:

  • konkrete redskaber til at udvikle arrangementer
  • projektlederkompetencer
  • økonomisk støtte og sparring til at afholde mindst ét arrangement for medstuderende i samarbejde med de andre studerende i netværket
  • mulighed for at sparre med og lade dig inspirere af andre studerende, med en anden uddannelsesbaggrund end dig selv
  • værdifuld erfaring til dit cv
  • mulighed for at blive en del af et stærkt personligt og fagligt netværk.

Netværket har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Netværkets indhold

I netværket får du mulighed for at sparre med ligesindede, imens du udvikler dine kompetencer indenfor idéudvikling, projektledelse og ikke mindst eventmageri. Vi skal bruge en masse tid på at nørde, hvordan det perfekte arrangement ser ud fra planlægningsfasen til afholdelsen og den efterfølgende kommunikation.

Vi tager dig med på et lærings- og arbejdsforløb med en rød tråd hele vejen igennem. Formålet er at udvikle dine kompetencer, der skal sikre, at du har de bedste forudsætninger for at udvikle dig, så du føler dig godt rustet til, i samarbejde med de andre i netværket, at afholde mindst ét arrangement i løbet af den tid, vi er sammen.

Netværkets opbygning

Ligesom på ethvert godt arrangement danner en god lokation rammerne for en god oplevelse. Derfor har vi valgt fire forskellige lokationer, der er både inspirerende og anderledes for at sikre de bedste rammer for sparring, kreativitet og idéudveksling.

Vi anvender et effektivt koncept, som ledes af to facilitatorer, der sikrer det maksimale udbytte af møderne.

  • Netværket er fuldt faciliteret
  • 4 møder a 3 intensive timer
  • Gruppe med 10-20 deltagere.

Obligatorisk fremmøde

Din deltagelse i det første møde er obligatorisk og en forudsætning for at deltage i de øvrige møder, da vi her taler om netværkets spilleregler, bruger en del tid på at lære hinanden at kende og aftaler temaerne for de kommende møder.

Vores erfaring er, at hvis du ikke deltager på første møde, har du mistet meget i forhold til resten af gruppen. Samtidig skaber det unødige forstyrrelser og gentagelser på møde 2 for de deltagere, der var med på møde 1.

Oplysningsforpligtelse

Netværksgruppen har som et af sine primære formål at udvide deltagernes personlige netværk. Når du tilmelder dig en netværksgruppe hos Djøf, har vi derfor brug for at dele nogle oplysninger om dig med de øvrige deltagere, så I kan få mest muligt ud af netværket, og så facilitatorer/oplægsholdere kan forberede sig bedst muligt.

Djøf udarbejder en deltagerliste med navne, studiested og mailadresser (den, som du har oplyst ved tilmeldingen). Deltagerlisten udleveres til deltagere og facilitatorer/eventuelle oplægsholdere, ligesom der vil blive uddelt navneskilte og bordkort.

Hvad med coronavirus?

Du kan være tryg ved, at vi følger alle retningslinjer for at forhindre smitte med ny coronavirus ved vores arrangementer.

Se alle