]]>

Arrangement

By og erhvervsudvikling med Køge som case

Kom tæt på Køge som vækstcentrum i det sydlige hovedstadsområde og få indblik i medlemsdemokratiet i Djøf. Der er valg til repræsentantskabet i Djøf Privat, og du kan høre mere om, hvad det betyder.

Hvad handler arrangementet om?

Hør Tove Skrumsager Frederiksen fortælle om arbejdet med udvikling af Køge Kysts områder, om at inddrage investorer og borgere i byudviklingen, og om at bruge forhandlingsrum til at opnå kvalitet, fællesskaber og bæredygtighed.

Projektdirektør Tove Skrumsager Frederiksen lægger op til debat om projekt Køge Kyst. I Køge udvikler Køge Kyst gamle industriområder til boliger, shopping og erhvervsområder. Ambitionen er at sætte en ny standard for byudvikling. Derfor styrer Køge Kyst efter dogmer om kultur, handel, stærk infrastruktur, kvalitet, dialog og bæredygtighed.

Stærke virksomheder giver stærke kommuner

Allan Munch, CEO for Connect Køge lægger herefter op til debat om, virksomhedernes evne til at konkurrere globalt, det starter lokalt. Dog vil fremtidens vækst ikke kun bygge på cool business, men nye værdier vil komme til at få stor betydning for indretningen af den lokale erhvervsservice. Allan Munch giver sit bud på ingredienserne i en sund og fremtidssikret lokal og regional erhvervsudvikling, som vil ske i et stærkt samspil mellem erhvervsliv og kommunen.

Valgmøde - få indflydelse på udviklingen i Djøf Privat

Aftenen slutter med valgmødet for medlemmer af Djøf Privat, hvor du kan høre mere om arbejdet i repræsentantskabet, møde andre medlemmer, der ønsker at stille op til repræsentantskabet og komme med ideeer til det fremtidige arbejde i repræsentantskabet. Her vil Djøfs administrerende direktør, Tomas Therkildsen bl.a. fortælle om

  • Djøfs politik og projekter på det private område
  • Djøfs strategi
  • Hvad vil det sige at være aktiv i Djøf

Du er velkommen til at deltage i arrangementet, uanset om du ønsker at stille op til repræsentantskabet eller ej. Du kan finde flere oplysninger om repræsentantskabsvalget i Djøf Privat på Repræsentantskabsvalg i Djøf Privat

 

 


 

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle