]]>

Arrangement

Når kaffens black power bliver business

Mange djøfere elsker kaffe, og det er en vigtig ingrediens i manges arbejdsdag. Vil du udvide din horisont fra den almindelige filterkaffe og samtidig få indblik i vores ændrede forbrugskultur, så kom med til arrangement på Kaffesmeden i Esbjerg.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Arrangementet vil bestå af et oplæg fra Kaffesmedens indehaver, Lis Ladegaard Jacobsen, som vil indføre os i kaffens uendelige univers. Lis har arbejdet som barista i mere end 12 år, og hendes passion for kaffe fik hende til at starte sin egen virksomhed, Kaffesmeden, i forlængelse af hendes private hjem. På menukortet finder du mere end 19 forskellige slags kopper kaffe, så hvis du er i tvivl om, hvad eksempelvis en Red Eye eller en Caffe Affogato er, så er dette lige et arrangement for dig.

Udover at høre om og smage på god kaffe, så byder arrangementet også på et oplæg om forbrugskultur fra professor Dannie Kjeldgaard fra Institut for Marketing og Management på Syddansk Universitet. Tidligere var det de færreste, som ville betale op til 45 kr. for en kop kaffe på en café, men nu er det nærmest normen, og kaffebarer skyder op alle steder. Også i Esbjerg er der kommet adskillige kaffebarer til i de senere år, og uden ændringer i forbrugskulturen ville der ikke være et kundegrundlag for dette. Dannie vil således gøre os klogere på, hvad den ændrede forbrugskultur skyldes, og hvad det eksempelvis gør ved henholdsvis forbrugere og samfundet.

Vi slutter arrangementet af med at smage på Lis’ gode kaffe sammen med lidt hjemmebag, hvor der samtidig vil være mulighed for at netværke med de andre deltagere. 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

 

Se alle