]]>

Arrangement

Når Danmark åbner

Hvordan ser vores hverdag, arbejdsliv og samfund ud efter krisen? Se med, når vi sender live fra Cirkusbygningen.

Online

Hvad handler arrangementet om?

Dagene bliver længere, og vi er langsomt ved at finde vej ud af coronaens jerngreb. Men hvad vender vi tilbage til?
Se med hjemmefra, når vi sender live fra Cirkusbygningen i København, hvor blandt andet Lykke Friis, direktør i Tænketanken Europa og medlem af Djøfs Corona Task Force, direktør Søren Brostrøm, professor i psykologi Svend Brinkmann, katastrofeforsker Kristoffer Albris og vicedirektør i OECD Ulrik Vestergaard giver deres bud på.

  • Hvordan coronaen har udfordret vores arbejdsliv, demokrati og fællesskaber.
  • Hvad så gennemgribende en krise gør ved vores tilværelse og samfund.

Da Danmark blev sendt hjem en forårsdag i 2020, stod vi over for en af de mest omvæltende kriser siden 2. verdenskrig. Hverdagslivet lukkede sig om sig selv. Arbejdslivet blev vendt op og ned med fysisk afstand og digitale møder. Og hastelovgivning - en ”nødvendighedens krisepolitik” - gav regeringen vidtrækkende beføjelser med indbyggede dilemmaer om demokrati og basale frihedsrettigheder til følge.

Corona har været et barskt bekendtskab for mange, og som land har vi måtte stå sammen om den fælles opgave at komme så godt igennem krisen som muligt. Nu er vaccinen med eskorte på vej rundt i landet. Vi er ikke på sikker grund endnu, men der er lys at skimte for enden af tunnelen.

På tærsklen til at Danmark og verdenssamfundet kan begynde at åbne igen, rejser tankerne sig om fremtiden.

  • Hvad ser vi ind i?
  • Hvad tager vi med os, og hvad siger vi farvel til?
  • Hvem er vi blevet til?

Eller slet og ret: Hvordan ser vi ud på den anden side - som arbejdspladser, som samfund og som mennesker?

Praktiske informationer

På grund af den store tilslutning til arrangementet med over 3.000 deltagere har vi valgt en anden løsning til streaming af arrangementet end Zoom. Vi benytter os af en lukket forbindelse, som sikrer den bedste oplevelse, og foregår i et sikkert miljø, hvor der ikke udveksles persondata. Du får tilsendt et link og nærmere information når du tilmelder dig arrangementet.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle