]]>

Arrangement

Demokratiets tilstand ved Lykketoft

Hvordan ser en erfaren politiker på den politiske situation i Danmark og verden netop nu? Mød Mogens Lykketoft til et uformelt foredrag og debat om den politiske situation. Lykketoft har tilbragt en menneskealder i dansk og international politik, men er stadig lydhør over for nye perspektiver.

Hvad handler arrangementet om?

Den politiske situation i Danmark og verden er omskiftelig og uoverskuelig. Mogens Lykketoft har tilbragt en menneskealder som folketingsmedlem, minister og senest som formand for FN. Hans viden er stor og måske kun overgået af hans debatlyst.

Til foredraget og debatten bliver der trukket linjer fra den politiske situation i Danmark til USA og til FNs 17 bæredygtige verdensmål, når Mogens Lykketoft trækker på sine erfaringer og indgår i dialog med publikum.

Som deltager får du mulighed for at møde et af de helt store koryfæer i dansk politik på nært hold og afprøve dine idéer og holdninger på en politiker, som altid er klar til dialog og diskussion.

Arrangementet er relevant for dig, som vil have større viden om den politiske situation i dag, for dig, som vil have større indblik i det socialdemokratiske syn på verdens udvikling og for dig, der vil udfordre en garvet socialdemokratisk politiker.


Oplysningsforpligtelse

Når du tilmelder dig hos Djøf, har vi brug for nogle oplysninger om dig. Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med lovgivningen. Læs mere i Djøfs Privatlivspolitik.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle