]]>

Arrangement

Ministerie-Jobcrawl i København

Her er en unik mulighed for at opleve embedsværket og smage på den politiske virkelighed. Vi besøger 3 ministerier og slutter af med en rundvisning i Folketinget.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

'Kandidatforeningen' på Institut for Statskundskab og Djøf inviterer studerende i Aarhus på besøg hos tre ministerier i København: Finansministeriet, Klimaministeriet og Udenrigsministeriet. Du kan læse mere om arrangementet på facebookbegivenheden

Efter de spændende besøg hos ministerierne tjekker vi ind på Danhostel og spiser middag på Madklubben. Dagen efter mødes vi til morgenmad, inden vi tager på Christiansborg og får rundvisning i Folketinget. Efter besøget i Folketinget vender vi næsen hjemad mod det jyske.

Depositum ved tilmelding

Vi har arbejdet længe på at skabe et spændende arrangement til dig. Arrangementet har kun 20 pladser og forventes at være populært. For at undgå tomme pladser, fordi nogle deltagere ikke møder op, skal du for at tilmelde dig arrangementet betale et depositum på 200 kroner. Tilmelding er således først endegyldig, når du er tilmeldt og optaget på arrangementet, og har overført 200 kr. til følgende konto med registreringsnummer 5381 0000250537.

Notér dit navn i overførslen, så vi kan matche dig på deltagerlisten. Pengene bliver returneret ved kontooverførsel fredag d. 29 november, såfremt at man har deltaget på arrangementet.

Afbud

Har du tilmeldt dig, men kan ikke komme alligevel, skal du melde afbud hos Louise ved at sende mail til dk¤djoef¤lli senest d. 12. november for at få dine penge retur.

Ved afbud efter tilmeldingsfristens udløb, frafalder retten til at få sit depositum igen.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle