]]>

Arrangement

Medierne i digital offensiv

Deltag i et lokalt fagligt arrangement og hør et oplæg om, hvordan du som medarbejder eller leder bedst griber de mange nye digitale muligheder. Kom samtidig bag kameraet hos TV Øst og hør, hvordan de arbejder med blandt andet SoMe. Der bliver også tid til at møde andre djøfere og nyde et glas vin.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Mange virksomheder står over for en ny tid, hvor de digitale platforme fylder mere hos kunderne. Facebook, Instagram og Youtube er nutidens nye universer, og udfordringen/muligheden er, hvordan disse bliver implementeret i en organisation.

Projektleder ved TV Øst Nikolaj Sand har taget initiativ til et fagligt netværksmøde, hvor du får viden om, hvordan virksomheder kan bruge de sociale medier bedst. Derudover kan du dele erfaringer med andre, der arbejder med digitale medier i forskellige virksomheder.

Casper Edens holder det faglige oplæg om den digitale offensiv. Casper Edens er iværksætter og har netop solgt sine andele i virksomheden indenfor SEO og brugen af sociale medier og har stor viden om emnet.

Efterfølgende vil der blive tid til, at du kan tale og sparre med de andre deltagere om, hvordan I arbejder med den digitale udvikling i dit job, og forhåbentlig er der masser af inspiration at hente.

Du får en spændende aften, hvor du får:

  • en rundvisning på TV Øst
  • ny viden gennem Casper Edens' oplæg om den digitale offensiv
  • god tid til at snakke med de andre deltagere og vende erfaringer om de digitale muligheder.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle