]]>

Arrangement

Market Update: Battling COVID-19

Få en update på de nationale og finansielle markeder fra professor Bo Sandemann Rasmussen, aktiechef Otto Friedrichsen og chefstrateg Svend Jørgen Jensen.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Vi har i foreningen 'FinanceLab' fornøjelsen af at præsentere tre garvede herrer: professor i økonomi Bo Sandemann Rasmussen, Head of Equities og partner ved 'Formuepleje' Otto Friedrichsen og stifter og chefstrateg Svend Jørgen Jensen fra Demetra.

Bo Sandemann Rasmussen vil give en dybdegående præsentation af de national- og verdensøkonomiske konsekvenser af COVID-19. Herefter vil Otto og Svend Jørgen gøre dig klogere på, hvilke faktorer som påvirker de finansielle markeder og give hvert deres syn på, hvor eksponeret markederne er over for COVID-19.

Til sidst vil de to finansielle eksperter komme med hvert deres synspunkt på, hvor markederne er på vej hen. Efter oplæggene har du mulighed for at stille spørgsmål til de tre eksperter. Imellem oplæggene bliver der serveret kaffe og kage, og til slut nyder vi pizza, mens der er tid til at netværke med oplægsholderne og de andre deltagere.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle