]]>

Arrangement

Mød andre eventmagere i Aarhus

Åbent møde for dig, der vil være en del af et socialt og fagligt fællesskab af studerende, der brænder for at lave events for andre studerende.

Online

Hvad handler webinaret om?

Få en smagsprøve på et fællesskab af initiativrige studerende, som stabler arrangementer på benene for andre, med alt hvad det indebærer at kreative indslag, idéudvikling, planlægning, eventmageri og alt muligt andet. Vi mødes en gang om måneden, og når vi mødes i marts, er du velkommen til at være med og tjekke ud, om det er et fællesskab, du vil være med i.

Dem, du kommer til at møde, er ambitiøse studerende på tværs af uddannelser i Aarhus, som er med i Djøf Studerende og har interesse for projektledelse og planlægning af events. Vi ser en mening i at sparre med andre unge, der deler vores interesser.

Hvis du efter smagsprøven den 25. marts gerne vil have mere, så bliver du en del af en gruppe, som gør gode idéer til arrangementer, og som står for planlægning, kommunikation og afvikling. Et arrangement kunne eksempelvis være et oplæg eller debat med spændende oplægsholdere inden for jura, statskundskab, økonomi eller kommunikation.

Vi har også interne sociale arrangementer og sørger for, at hyggen og det gode fællesskab er med hele vejen.

Praktiske informationer: 

  • Mødet vil foregå via videotjenesten Zoom.
  • Du kan logge på via pc/tablet og mobil.
  • Vi starter altid med lydtjek 15 min. før.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle