]]>

Arrangement

Lyt til din ledelsesintuition på ARoS

Lær at bruge din intuition ligesom de allerdygtigste ledere gør. Du får viden og øvelser, så du kan bruge din intuition og styrke kvaliteten af dine beslutninger.

Hvad handler arrangementet om?

Med afsæt i psykologisk viden om intuition og inspiration fra en række modige og dygtige ledere, der i interviews har fortalt, hvor langt deres intuition har bragt dem, vil vi tage begrebet alvorligt og undersøge, hvordan det reelt kan bruges i både store og små ledelsesmæssige beslutninger.

I kunstens rum på ARoS er det intuitive en selvfølge. Her leges der, og med største naturlighed inviteres det potentielle, det anelsesfulde, det kreative og det fremtidige ind. Det kan ledere inspireres af, og derfor tiltrækkes mange helt naturligt af kunsten – både æstetisk og eksistentielt.

Til arrangementet vil erhvervspsykolog Mette Møller give dig viden om intuition, og hun vil interviewe Allan Aagaard, direktør på Aarhus Teater og Geeta Schmidt, CEO ved Humio, der begge bruger intuition til at træffe beslutninger.

Efterfølgende bliver du guidet ved hjælp af kunsten igennem øvelser, som du kan bruge og genbruge til at trække din egen intuition tættere på og styrke kvaliteten af dine beslutninger.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle