Kursus

Lyst til ledelse

Prøv en leders hverdag og dilemmaer på egen krop, og find ud af, om ledelse er noget for dig

Startdatoer

12-09
2018
08-11
2018

Tid og sted

10:00
Børkop

09:00
Holte

Pris

17.000 kr. ekskl. moms
Medlemmer

Hvem henvender kurset sig til?

Du overvejer ledelse som dit næste karriereskridt, og du har brug for personlig afklaring.

På kurset får du:

  • Vejledning og inspiration til din afklaring af, om du skal satse på et lederjob eller ej
  • Værktøjer til personlige prioriteringer i forholdet mellem din karriere og dit privatliv. 

Kursets indhold

Kurset stiller skarpt på lederrollen og dig som person. Kurset fokuserer på ledelse i hverdagen. Kurset er ikke et traditionelt lederkursus, men et laboratorium, hvor du på forskellige måder får svar på dine spørgsmål og inspiration til din refleksion over, hvilken vej du skal vælge.

Du bliver sat i en tænkt virkelighed i konkrete scenarier, som illustrerer de dilemmaer, ledere kan stå overfor. Det giver dig lejlighed til at reflektere over, hvad du selv ville gøre i situationen.

 

Program

Relevante Dokumenter

Hvem underviser?

Kursets form

Kurset er bygget op om cases, oplæg, scenarierollespil, diskussioner og gruppearbejde. Undervejs forholder du dig til udfordringer i lederens dagligdag og forskellige måder at udføre ledelse på.

Du skal være klar til at deltage aktivt i forskellige rollespil, som vil give dig god mulighed for at lære af andres erfaringer.

Kurset er ikke et traditionelt lederkursus, men et refleksionsrum, hvor du gennem de forskellige elementer samler inspiration og indsigt til din egen afklaring.

Pris og praktisk info

Typiske spørgmål

Når du har fundet kurset, du vil tilmeldes, kan du enten klikke på tilmeldingsknappen eller sende en mail til den kursusansvarlige med dine kontakt- og faktureringsoplysninger.
Ja - alle vores kurser er åbne for såvel medlemmer af Djøf som ikke medlemmer, hvis ikke andet er angivet på det enkelte kursus.
Ja - forplejning er inkluderet i kursusprisen. Forplejningen vil oftest bestå af morgenbrød med kaffe/the, frokost samt eftermiddagskaffe/the med kage. Kurser med overnatning er inklusiv middag.
Vi beslutter 1 måned før start, om kurset gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Vi modtager dog tilmeldinger helt frem til kursusstart.

Afmeldingsfristen er en måned inden kursets start med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Der kan vederlagsfrit foretages afmelding inden afmeldingsfristens udløb. Ved senere afmelding, dog senest 14 dage før kursets start, opkræves et administrationsgebyr på 50 % af kursusafgiften.

Ved afmelding senere kan nedsættelse af kursusafgiften ikke påregnes. Pladsen kan dog vederlagsfrit overføres til en anden deltager fra samme virksomhed. Afmelding foretages på mail eller via Mit Djøf, hvis du er medlem.

Hvis du bliver syg, er du velkommen til at overlade pladsen til en anden deltager fra samme virksomhed uden beregning. Vi vil dog gerne have besked herom, så vi kan orientere underviser, kursussted m.m. 
Det vil fremgå i fakta-boksen på det enkelte kursus, hvis der er overnatning mellem kursusdagene. Hvis der ikke står noget, er der ikke overnatning inkluderet i prisen. Vi kan dog godt være behjælpelige med bestilling af overnatning, hvis du har brug for det. Kontakt den kursusansvarlige, hvis du ønsker hjælp med dette.

Der bliver sendt en velkomstmail med praktiske informationer om kurset 1-2 uger før kursusstart. På enkelte kurser vil der være forberedelse  - du vil i så fald blive orienteret i god tid

 

Cirka 1 måned før kursusstart fremsender vi faktura for din deltagelse på kurset. Har du brug for en faktura tidligere eller at få opdelt fakturaen i rater, kan det selvfølgelig godt lade sig gøre. Kontakt den kursusansvarlige og aftal nærmere.

Hos Djøfs Kurser og Uddannelser kan vi tilbyde dig helhedsorienteret rådgivning. Vores rådgivere er fagligt velfunderede med et stort kendskab til djøfernes kompetencer og arbejdsområder. De er bredt orienteret om det danske kursusmarked og har erfaring med rådgivning på alle niveauer. Med spidskompetencer inden for hvert deres felt, vil du altid blive matchet med den mest kompetente rådgiver.

Du kan enten skrive til os på kurseroguddannelser@djoef.dk eller ringe på tlf. 33 95 97 00.

Se alle