]]>

Arrangement

London fra en ny vinkel

Djøf London inviterer til byvandring med en af gadens folk, når en tidligere hjemløs viser os de listige baggårde og skæve vinkler på Brick Lane.

Hvad handler arrangementet om?

Kom med Djøf London og oplev London fra en helt ny vinkel, når vi inviterer dig med på en tur rundt i Brick Lane guidet af Peter, som bor på gaden.

På turen viser Peter os rundt i det område, han nu kalder hjem og fortæller om det multikulturelle forretnings- og gadeliv omkring Brick Lane og Spitalfields Market.

Turen indeholder et både politisk og historisk indblik i området omkring Brick Lane med historier om alt fra Jack the Ripper, kampen for kvinders rettigheder til vores tids gentrifikation.

Unseen, som står bag touren, er en social virksomhed, der arbejder med hjemløse, ex-hjemløse og sårbare Londonere. Deres innovative forretningsmodel udfordrer stereotyper omkring hjemløshed, fordi deres succes bygger på den kreativitet og styrke, som også findes i udkanten af samfundet. 

Vi afslutter turen i ægte Londonstil med en tur på pubben for at sige god sommer.

Turen tager omkring to timer og starter ved Aldgate Station (ikke langt fra Liverpool Street Station) kl. 19.00. Det er vigtigt, at du kommer til tiden, da turen starter kl 19.00.

Så kom med og start sommeren med Djøf i en af Londons mest trendy og multikulturelle områder og få et bredere perspektiv på vores by.

Bemærk: Arrangementet er kun for medlemmer af Djøf. 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle