]]>

Arrangement

Livet som HA'er

Djøf og studenterforeningen BEA giver HA-studerende en mulighed for at forstå, at en bacheloruddannelse ikke nødvendigvis er lig med en cand.merc.

Hvad handler arrangementet om?

I samarbejde med Djøf har studenterforeningen BEA valgt at holde et arrangement, hvor studerende, der læser HA kan få øjnene op for, hvilke muligheder bacheloruddannelsen giver anledning til. Til arrangementet vil der være tre oplægsholdere, der alle befinder sig forskellige steder i deres karriere, men tilfælles har deres adgangsbillet til det 'virkelige' arbejdsmarked været en bachelor i erhvervsøkonomi.

Én af oplægsholderne studerer cand.merc. i International Business and Management på SDU, og ved siden af studiet arbejder han som studentermedhjælper hos Blue Ocean Robotics. Den anden oplægsholder er Client Director for House of Code, et app-bureau,  der har udviklet apps til blandt andre Forsvaret og Kræftens Bekæmpelse. Den tredje oplægsholder har en cand.merc. i International Business, og er i øjeblikket ph.d.-studerende med fokus på international handel.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle