]]>

Arrangement

Live webinar - Karriere og kommunikation i tobaksbranchen

Tine Marie Andersen, direktør for Tobaksproducenterne, fortæller om, hvordan man arbejder med kommunikation og interessevaretagelse i en branche, der står i skudlinjen både politisk og PR-mæssigt

Aktivitetspuljen

Hvad handler webinaret om?

Webinaret vil give dig et indblik i, hvordan tobaksindustrien håndterer Corporate Social Responsibility (CSR) og en hverdag i konstant modvind. Enten ryger du selv, kender en der ryger og ellers ser du højst sandsynligt rygere dagligt i det offentlige rum – det er et evigt debatteret emne og det bliver ikke nemmere at håndtere i takt med, at forbrugerne bliver mere kritiske og CSR bliver en nødvendighed. Hvordan håndterer tobaksindustrien dette?

 

Tine Marie Andersen, direktør for Tobaksproducenterne vil give os et bredere perspektiv og flere nuancer indenfor industrien, og fortælle om hvordan hun arbejder med det stigende pres fra forbrugere, medier og samfund.

Praktiske informationer

 

  • Mødet vil foregå via videotjenesten Zoom. Djøf har en virksomhedslicens og anvender Zoom Pro account. Læs mere om, hvordan Djøf anvender Zoom og læs også Djøfs privatlivspolitik for webinarer via Zoom.
  • Webinaret kræver din aktive deltagelse med lyd via pc/tablet/mobil, og det vil derfor være en god idé at have et headset parat.   
  • En dag før eller på dagen får du tilsendt et link og nærmere information om webinaret.
  • Du kan logge på via pc/tablet og mobil.
  • Du kan stille spørgsmål via en Q&A funktion, og så besvarer vi dem løbende 'live'. Du kan også stille dine spørgsmål mundtligt, hvis du har givet adgang til din mikrofon.
  • Der benyttes ikke webcam på dette webinar.
  • Vi starter altid med lydtjek 15 minutter, før vi begynder - og kan du høre musik, når du logger på, så er du klar.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle