]]>

Arrangement

Live webinar - valgfest USA og verdens fremtid

En aften dedikeret til det amerikanske valg, hvor vi spiser burger, drikker en øl og får selskab af nogle af Danmarks USA-eksperter.

Hvad handler webinaret om?

I anledningen af det amerikanske valgt, inviterer vi, studenterforeningen 'International Debat' i samarbejde med Djøf & Studenterhuset, til valgfest den 3. november. Vi vil sætte fokus på denne skæbnesvangre dag, og du vil blive guide igennem valget af nogle af Danmarks fremmeste eksperter på området. Vi får nemlig besøg af en række forskere, journalister og forfattere, hvor vi vil diskutere de sidste fire år med Trump, overveje landets voksende polarisering og meget mere.

Du vil først opleve en paneldebat om det nationale perspektiv, efterfult af et oplæg om valgsvindel, inden vi slutter aften af med endnu en debat, denne gang med et internationalt fokus.
Arrangementet bliver streamet, så flere dermed får mulighed for at se med. Midt på aftenen vil vi servere lidt klassisk amerikansk mad, som også de online deltagere vil få glæde af; Man vil have mulighed for at hente en menu på Grillen Burgerbar, som man kan nyde derhjemme, mens man ser arrangementet.

Praktiske informationer:

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle