]]>

Arrangement

Live webinar - træningsforløb til EU's concours for jurister

Har du besluttet dig for at deltage i EU's concours for jurister inden for europæisk lovgivning, kan du få hjælp til dine forberedelser ved at deltage i dette træningsforløb.

Online

Hvad handler webinaret om?

Justitsministeriet, den danske EU-repræsentation i Bruxelles og Djøf tilbyder i samarbejde med den franske administrationsskole, ENA, et online-træningsforløb i udvælgelsesprøvens første del: stopprøven.

Udvælgelsesprøven (concoursen) er en prøveform, som vi danskere ikke er så bekendte med. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i adgangsprøvens format, indhold og teknik. Du skal især øve dig i dens tidspres.

Med dette online-træningsforløb får du netop mulighed for at forberede dig fokuseret til stopprøvens tre ræsonnementsprøver (verbal, numerisk og abstrakt) med støtte fra en erfaren underviser fra ENA.

Krav til deltagere i træningsforløbet

For at deltage i træningen skal du have tilmeldt dig EPSO's udvælgelsesprøve for administratorer inden for europæisk lovgivning (deadline var den 15. september 2020).

Program

Træningen løber over to dage - du kan se det fulde program i PDF'en nederst på denne side under 'relevante dokumenter'.

Datoer og tidspunkter

Online-træningsforløbet finder sted tirsdag den 29. september og onsdag den 30. september - begge dage i tidsrummet 9.00 til 17.00 (med en times frokostpause og et par pauser indlagt i løbet af dagen).

Praktiske informationer

  • Hvis du har udfordringer med at følge det fulde program begge dage, er det muligt at logge af og på i løbet af de to dage.
  • Træningen foregår på engelsk.
  • Webinaret foregår via videotjenesten Zoom. Djøf har en virksomhedslicens og anvender Zoom Pro account. Læs mere om, hvordan Djøf anvender Zoom  og læs også Djøfs privatlivspolitik for webinarer via Zoom
  • Du får tilsendt link og informationer om Zoom senest på førstedagen, hvor webinaret finder sted.
  • Webinaret kræver din aktive deltagelse med lyd via pc/tablet/mobil, og det vil derfor være en god idé at have et headset parat.
  • Du vælger selv, om du vil deltage med dit billede (webkamera).
  • Vi starter med tjek-ind kl. 8.45 (så vi sikrer os, at teknikken kører) og begynder selve webinaret kl. 9.00 begge dage.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle