]]>

Arrangement

Live webinar - tips og tricks i forfatningsret

Er du klar til eksamen i faget 'Forfatningsret'? Henrik Zahles bog om forfatningsret er dels berygtet, dels frygtet, men fortvivl ikke. På dette webinar får du en introduktion til eksamensteknik og eksamensform, så du bliver godt forberedt. Du kan desuden møde en ældre studerende, der kommer med råd, tips og tricks.

Online

Hvad handler webinaret om?

Webinaret er for dig, der gerne vil blive ekstra godt klædt på til eksamen i faget 'Forfatningsret'. Du møder en tidligere studerende, der allerede har været i dine sko, og som vil fortælle lidt om egne erfaringer med Henrik Zahle, retssædvaner med grundlovskraft, forfatningsretlige principper og kompetencefordeling.

Webinaret tager udgangspunk i Elif Nida Vardars eksamensbesvarelse, som er blevet bedømt til en topkarakter. Hun vil give dig de tips, som hverken findes i lærerbøger eller i forelæsningerne. Efter webinaret vil du vide, hvordan du bedst strukturerer din eksamensbesvarelse, og forbereder dig til skriftlig 4-timers eksamen.

Praktiske informationer:

  • Mødet vil foregå via videotjenesten Zoom. Djøf har en virksomhedslicens og anvender Zoom proaccount. Læs mere om, hvordan Djøf anvender Zoom og læs også Djøfs privatlivspolitik for webinarer via Zoom.
  • Webinaret kræver din aktive deltagelse med lyd via pc/tablet/mobil, og det vil derfor være en god idé at have et headset parat
  • Du vælger selv om du vil deltage med dit billede (webkamera)
  • Vi starter med at tjekke lyd kl. 9.30 og begynder selve webinaret kl. 10.00

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle