]]>

Arrangement

Sådan vækster du med ansatte

Mød Jesper Theil Thomsen, CEO og co-founder af SOUNDBOKS, og find ud af hvordan du kan vækste med ansatte i din virksomhed.

Online

Hvad handler arrangementet om?

Når du som iværksætter skal vækste med nye ansatte, kan der være flere udfordringer. Du får ansvaret for mange menneskers udvikling og hverdag uden, at du har prøvet det før, samtidig er dit primære formål som leder at varetage udviklingen af virksomheden. Men hvordan jonglerer man virksomhedens behov samtidig med de nye ansattes interesser?

Mød Jesper Theil Thomsen, CEO og co-founder af SOUNDBOKS. Hør hvordan SOUNDBOKS rejste sig fra at være et lille startup til at blive en international virksomhed, der beskæftiger mange mennesker i flere lande. Lær af de erfaringer SOUNDBOKS gjorde i processen med at ansætte de første 100 medarbejdere.

Om Djøf Business Community 

Dette event er en del af Djøf Business Community. Djøf Business Community er er et mødested for iværksættere, selvstændige og dig der drømmer om at blive det. 

Kernen i vores koncept er gensidig sparring og feedback. Det er vores målsætning, at alle skal gå klogere hjem og have fået nye relationer efter at have deltaget i et event i Djøf Business Community.

Du er meget velkommen til at tilmelde en gæst og tage dem med til dette event. Det er gratis at deltage – også for ikke-medlemmer. De skal blot tilmelde sig.

Praktisk info

Mødet vil foregå via videotjenesten Zoom. Djøf har en virksomhedslicens og anvender Zoom proaccount. Læs mere om, hvordan Djøf anvender Zoom og læs også Djøfs privatlivspolitik for webinarer via Zoom.

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle