]]>

Arrangement

Live webinar - reframing: Løs de rigtige problemer

Harvard Business Press-forfatter Thomas Wedell-Wedellsborg har i sin nyeste bog 'what's your problem?' skrevet om fænomenet reframing. Bogen fokuserer på, hvordan reframing kan anvendes både i privatlivet og på arbejdspladsen med målet om at løse de rigtige problemer.

Online

Hvad handler arrangementet om?

Løser du de rigtige problemer? Har du eller dine kolleger nogensinde arbejdet hårdt på noget kun for at finde ud af, at fokus var på det forkerte problem? Det har de fleste af os.

Konsekvenserne er alvorlige, når virksomheder ofte kæmper for at løse de rigtige problemer: Ledere kæmper de forkerte strategiske kampe; teams bruger deres energi på arbejde med lav eller ringe effekt; startups laver produkter, som ingen ønsker at købe; organisationer implementerer løsninger, der på en eller anden måde gør tingene værre i stedet for bedre. Uanset hvor man kigger hen, er spildet svimlende. Som ledelsestænkeren Peter Drucker påpegede, er der intet mere farligt end det rigtige svar på det forkerte spørgsmål.

Nøglen til at gøre det bedre er reframing, som er en central, uudnyttet færdighed, du kan lære at beherske.

Reframing er ikke svært at lære. Det kan både bruges på enkle udfordringer i din hverdag og på de største og mest indviklede problemer, du konfronteres med i dit professionelle arbejdsliv. I den visuelt appellerende og indbydende bog hører du om erfaringer fra ledere af store virksomheder, fra iværksættere og endda fra par, som har brugt reframing til at opnå gennembrud i deres relationer.

Hvad er dit problem? Det er måske et andet, end du tror.

Thomas Wedell-Wedellsborg er en Harvard Business Press-forfatter og en globalt anerkendt ekspert på reframing, innovation og problemløsning.

Thomas vil give os indsigt i sin nyeste bog ‘What’s Your Problem?’, som fokuserer på, hvordan reframing som koncept ganske simpelt kan anvendes både i privatlivet og på arbejdspladsen med målet om at løse de rigtige problemer.

Vi udlodder 10 bøger blandt deltagerne.

Praktiske informationer

  • Webinaret foregår via videotjenesten Zoom. Djøf har en virksomhedslicens og anvender Zoom Pro account. Læs mere om, hvordan Djøf anvender Zoom  og læs også Djøfs privatlivspolitik for webinarer via Zoom
  • Du får tilsendt link og informationer om Zoom senest på dagen, hvor webinaret finder sted.
  • Webinaret kræver din aktive deltagelse med lyd via pc/tablet/mobil, og det vil derfor være en god idé at have et headset parat.
  • Du vælger selv, om du vil deltage med dit billede (webkamera).
  • Vi starter med tjek ind kl. 12.45 (så vi sikrer os, at teknikken kører) og begynder selve webinaret kl. 13.00.
  • Bemærk:Tidspunktet er DK-tid. Beregn venligst selv, hvornår webinaret finder sted, dér hvor du opholder dig.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle