]]>

Arrangement

Live webinar - præsenter din online eksamen

Bliv klar til din online eksamen med teoretiske tips og tricks til din præsentation. Bliv klogere på, hvordan du forbereder dig og undgår tekniske problemer undervejs.

Online

Hvad handler webinaret om?

Er du i tvivl om, hvordan du skal strukturere din mundtlige præsentation? Og er du i tvivl om, hvordan du forbereder dig bedst muligt til din online eksamen? Så er vores live webinar et arrangement for dig. Coronasituationen har ændret måden, vi skal gå til eksamen på, og det vil for mange være en uvant situation at gå til en online mundtlig eksamen. Derfor vil vi prøve at klæde dig bedst muligt på til at takle eventuelle udfordringer. Det vil vi gøre via et fagligt live webinar, hvor du kan du få svar på, hvad den gode præsentation indeholder, mens du samtidigt får svar på, hvordan du skal forberede din online præsentation, så du undgår tekniske problemer.

I forlængelse af dette webinar holder vi den 27. maj kl. 16-17 en online workshop, hvor du får mulighed for at afprøve de tips og tricks du har lært i webinaret. I workshoppen får du mulighed for at strukturere og afprøve dit oplæg med en medstuderende.

Praktiske informationer

  • Mødet vil foregå via videotjenesten Zoom. Djøf har en virksomhedslicens og anvender Zoom proaccount. Læs mere om, hvordan Djøf anvender Zoom og læs også Djøfs privatlivspolitik for webinarer via Zoom.
  • Webinaret foregår live, som du kan se via pc/tablet/mobil, og det vil derfor være en god idé at have et headset parat.
  • Du kan hverken ses eller høres under webinaret, men du kan stille spørgsmål undervejs i live-chatten.
  • Vi starter med lyd-check in 15.30 og begynder selve webinaret kl. 16.00.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle