]]>

Arrangement

Live webinar - personlig branding og jobsøgning i konteksten af Covid-19

Netværket Djøf Paris inviterer til webinar, hvor du kan blive klogere på, hvordan du kan gøre dig attraktiv på det franske og internationale jobmarked.

Hvad handler arrangementet om?

Corona-pandemien har vendt op og ned på mange menneskers hverdag. Ledigheden stiger verden over, og usikkerheden om fremtiden præger vores arbejdsliv.

På dette webinar får du konkrete værktøjer til og måder at håndtere denne nye situation. Hvad enten du er fuldtidsansat, jobsøgende eller nyuddannet, vil du her få indblik i situationen i Frankrig og få gode råd til, hvad du kan gøre for at fremhæve dine kompetencer og få foden indenfor på det franske og internationale arbejdsmarked.

Netværket Djøf Paris har inviteret Etienne Breton, international coach, og Johanna Berthault, recruiter, til at fortælle, hvad du kan gøre for at være attraktiv på det franske og internationale jobmarked. Etienne har en baggrund som HR director hos Mars og arbejder nu som professionel coach hos firmaet Adderus. Johanna Berthault er talent recruiter hos firmaet Sapience RH.

På webinaret kommer vi ind på:

  • Hvordan har corona-pandemien påvirket det franske arbejdsmarked?
  • Hvad kan du gøre for at markedsføre dig selv?
  • Hvordan håndterer man jobsøgning i en tid med økonomisk nedgang og usikkerhed om fremtiden?
  • Hvordan kan du bruge dit netværk i en tid med social isolation og karantæne?

Undervejs vil der være digitale grupperum, hvor du får mulighed for at tale med andre medlemmer og dele erfaringer. Vi anbefaler derfor, at du har kamera og lyd på, så du kan deltage aktivt og få udbytte af webinaret.

Til sidst vil der være Q&A, hvor du får mulighed for at stille spørgsmål til de to franske eksperter.

Webinaret foregår på engelsk og henvender sig til danskere, der har planer om at søge job i Frankrig. Søger du job i andre lande uden for Danmark, kan det også være interessant for dig at deltage.

Alle med interesse er velkomne, og flere af temaerne kan være relevante for djøfere i andre lande.

Praktiske informationer

  • Du får tilsendt link og informationer om Zoom, som er vores webinar-værktøj, på dagen, hvor webinaret finder sted.
  • Webinaret kræver din aktive deltagelse med lyd via pc/tablet/mobil, og det vil derfor være en god idé at have et headset parat.
  • Vi starter med tjek ind kl. 17.45 - så vi sikrer os, at teknikken kører og begynder selve webinaret kl. 18.00 FR-/DK-tid.

Bemærk: Tidspunktet er FR-/DK-tid. Beregn venligst selv, hvornår webinaret finder sted dér, hvor du opholder dig.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle