]]>

Arrangement

Live webinar - online præsentationsworkshop

Workshoppen giver dig mulighed for at afprøve og strukturere et online oplæg med en medstuderende. Brug det som forberedelse til din næste mundtlige eksamen.

Online

Hvad handler webinaret om?

Skal du til mundtlig eksamen dette semester? Mangler du praktisk erfaring med at lave en online præsentation? Så er denne workshop/live webinar noget for dig. Coronasituationen har ændret måden, vi skal gå til eksamen på, og det vil for mange være en uvant situation at gå til en online mundtlig eksamen.  Derfor vil vi prøve at klæde jer bedst muligt på til at takle eventuelle udfordringer.

Til denne workshop faciliterer vi muligheden for, at du sammen med en anden studerende kan afprøve din mundtlige præsentation på den online kommunikationsplatform Zoom. Deltagerne fordeles i breakout rooms i Zoom og kan her præsentere for hinanden. Du får træning i at lave et mundtlig oplæg og erfaring med at gøre det online. Brug det som en anledning til at få øvet din næste mundtlige eksamen.

Forinden denne workshop, afholdes et live webinar om online præsentationsteknik den 26. maj kl. 16-17. Her kan du lære tips og tricks til en mundtlig præsentation, som du med fordel kan tage med og øve til workshoppen.

Praktiske informationer

  • Djøf anvender programmet Zoom til afholdelse af webinaret
  • workshoppen kræver din aktive deltagelse med lyd og billede via pc/tablet/mobil, og det vil derfor være en god idé at have et headset parat
  • vi starter med lyd-check in 15.30 og begynder selve webinaret kl. 16.00.

Tidspunkt

Bemærk: Webinaret finder sted kl. 16.00 i New York - og kl. 22.00 i Danmark.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle